måndag 6 april 2009

Om helgen dåra

Fredrik och jag lämnade Oskarshamn vid 13-tiden på fredagen. Vårat första stopp blev i Hultsfred. Vi gick en sväng på festivalområdet och kollade läget. Vi hade en hel del minnen att prata om när vi gick där. "Där köpte vi remmar"... "här brukar Jöran sälja tröjor"... "här dansade du din fylledans när såg vi Babyshambles"... Bilden ovanför den här lilla texten föreställer Red Bulls tillhåll... där satt vi och vätskade oss lite förra sommaren och såg Säkert! på långt håll.

Vi lämnade Hultsfred och började köra mot Huskvarna, då hittade vi en skylt och tänkte "vi måste svänga in här, nu när vi är så nära..."

Wow! Coolt va?!

Efter den lilla avstickaren brummade vi vidare. På bilden ses den amerikanske Fredrik... solglasögon, vräkig bil och take away-kaffe.

Vandrarhemmet i Huskvarna.

En annan vinkel. Mycket fint rum! Vi är helnöjda.


Kyla öl.

Öl och sen lite youtube såklart innan vi gick mot folkets park. Vi hade tänkt äta pizza innan spelningen, men tiden sprang iväg (öl och youtube) så vi bestämde på väg mot konserten att vi skulle ta en korv på macken. Där träffade vi en synsk kille! Fredrik gick fram och sa att han ville ha snus. Killen vände sig om och tog en dosa ur kylen och sen började han berätta om vilka sorters korv de sålde... Hur visste han att vi ville äta korv?! Vi var minst 300 meter från macken när vi pratade korv, så han kan inte ha hört oss... Läskigt!

Thåström! Bilderna är tagna med min kassa mobil, så det blev inte så bra... Men konserten var bra! Riktigt bra faktiskt...

Bäst:
The Haters
Alla vill till himlen
Vacker död stad

Vi åt pizza efter konserten istället och sen drabbades vi av en släng vuxenhet och somnade strax efter midnatt. Vi gick upp tidigt på lördagen och åkte till Jönköping. Gick en sväng på A6. Därefter åkte vi längsmed Vättern en stund och tillslut kom vi fram till Linköping. Planen från början var ju att åka till Viktor i Kalmar, men han fick tyvärr förhinder.


Plan B var alltså att hälsa på Henke. Vi drack några öl och lite rom...

Det blev en riktigt rolig kväll! Vi kom hem tidigt på söndagmorgonen och låg och lyssnade på filmmusik... Kl 6 somnade vi. Några timmar senare drog Henke på en föreläsning, eller vad det nu var... Han sa att han sov genom nästan hela...

Väldigt lyckad helg får jag säga! Nu är jag trött.

1 kommentar:

  1. Pojkarna har saknat varandra, det ser jag det...! :)

    SvaraRadera